SEO КОПИРАЙТИНГ

Искате да докарате посетители на вашия сайт? Това е възможно ако имате високо класиране в търсачките (Google). Достигнете първа страница в Google и изведете уебсайта си пред конкуренцията. Наблюдавайте значителното увеличение в трафика към сайта ви и повечето продажби. SEO Copywriting, е най-добрата услуга, в която можете да инвестирате, в дългосрочен план.

СЛЕДВАМЕ НЯКОЛКО КОНКРЕТНИ ПРИНЦИПА ПРИ СЪЗДАВАНЕТО НА SEO COPYWRITING

Текстовете, които създаваме са направени за вашата таргет група. Посетителите на сайта ви ще намерят отговорите и решенията на въпросите, които имат. Поради тази причина ви уверяваме, че информацията, която използваме е подходяща. Поднасяме готовите текстове в организиран вид, което улеснява навигацията и информацията е лесна за намиране. Сайтовете, които предоставят актуална и подходяща информация привличат повече посетители, което води до по-доброто им класиране. Затова, препоръчваме редовната актуализация и добавяне на ново съдържание в сайта ви.

ПРОДУКТОВИ ОПИСАНИЯ

Често срещана грешка, която се наблюдава в много български сайтове, е да се копират текстове и продуктови описания от конкурентни. При онлайн магазините тази масова практика създава значителни проблеми, защото търсачките не класират добре страници, които съдържат текст, който вече може да бъде намерен на друго място. Собствениците на онлайн магазини често не са запознати с тази специфика на алгоритмите за търсене и често сами компрометират шансовете си за добро класиране.

Продуктовите описания и текстове, които предлагаме са с уникално съдържание над 95% и са специално създадени аз всеки клиент. Детайлните и интересни описания помагат на клиентите Ви да разпознаят силните страни на вашият продукт  и да преминат към най-важното за всеки онлайн магазин – покупката. Както при физическата продажба на артикул в магазин, важно е да покажете на купувача персонално отношение, знание за продукта, професионализъм и лично внимание. Всичко това трябва да бъде поднесено в интересна и убедителна презентация. За съжаление, при онлайн продажбата на продукт не получавате моментната обратна връзка от потенциалния клиент, какви са нагласите спрямо предлагания продукт и какво още е нужно. Поради тези причини адаптацията към нуждата на клиента и моментната консултация e невъзможна при онлайн продажбите.

Поради тези причини качествените продуктови описания са най-добрата Ви възможност да представите продукта си по правилния начини и да реализирате продажби. Основната цел на продуктовото описание е да презентира даден продукт с кратък, но въздействащ текст, който да насочи фокусът на клиента към силните страни и покупката на продукта. Сухите цифри и данни не продават. Също така общите описания са скучни и трудно въздействат непотенциален клиент. Работещите продуктови описания търсят балансът между представянето на технически характеристики и маркетингов текст, базиран на отличното познание за продуктовата ниша и желания клиент.

НОВИНИ / БЛОГ СТАТИИ

Блоговете станаха неизменна част от всеки успешен сайт, укрепването на доверието в бранда ви и експертното ви мнение и изграждане на мрежа от последователи.Блоговете са един от най-често използваните маркетингови инструменти в днешни дни. В миналото блоговете се използваха само като платформи за споделяне на мисли и идеи, но днес те също имат важна в роля в изграждането на бранд имидж и SEO стратегията. Добре написаните статии, които са правилно подредени в добре организиран блог, засилват доверието към сайта ви.

Блогове, които са интегрирани към онлайн магазин или корпоративен сайт довеждат органични посещения и по този начин помагат на тези сайтове да се класират в търсачките. Алгоритмите на търсачките „възнаграждават“ сайтове, които добавят нова и актуална информация, което прави блоговете важна част от SEO оптимизацията.

ТЕКСТОВЕ ЗА МАРКЕТИНГОВИ ЦЕЛИ

Представете бизнеса си пред широка аудитория и превърнете интересът на вашите клиенти в продажби с професионално написани рекламни текстове.

Предлагани Услуги

Завършени Проекти

Изпрати Запитване

    ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ ЗА SEO КОПИРАЙТИНГ