Рекламните кампании , които управляваме, винаги са изработени според нуждите на всеки индивидуален клиент. Достигате подходящата аудитория в точния момент – хората намират бизнеса Ви, точно когато имат нужда от продукта, който предлагате.

Имате контрол върху аудиторията – рекламирайте локално или глобално. Използваме знанието ви за това, което предлагате и насочваме рекламата към клиенти в определени градове, региони или държави .

Пълен контрол във вашите ръце:

Контрол върху резултатите – Получавате данни за представянето на рекламите ви в реално време. Научавате колко хора са видели рекламата ви, колко посетители сте привлекли към уебсайта си и какви са техните предпочитания. Имате информация как да моделирате и насочите рекламите си към конкретни групи и по-успешно да предлагате продуктите и услугите си.

Контрол на бюджета – сами определяте бюджета си и по всяко време можете да коригирате кампаниите си. Когато пожелаете можете да прекратите или временно спрете рекламата си без такси за анулиране и неустойки.

Възможност за тестове и промени – разберете кое привлича вашите клиенти и тествайте като предлагате пред различни целеви групи. Получавате детайлна информация, която прави бъдещите ви реклами по-ефективи.

GOOGLE ADS

Търсите реклама, която ще осигури нови посетители, продажби и запитвания? Желаете да покажете на потенциални клиенти, че вашият продукт заслужава внимание? Ние можем да Ви помогнем с правилното решение за рекламните кампании в Google.

Достигнете милиони клиенти, които се нуждаят от вашият продукт или услуга. Рекламите в Google са един от най-ефективните начини да представите това, което предлагате както локално така и глобално.

Заложете на нашият опит и технически умения в маркетинга и оптимизирането на рекламни кампании. Ние ще представим пълна прозрачност от проведената рекламна кампания.

Вие определяте бюджета и разходите, които ще отделите за да постигнете целите си. Нашата експертиза в управлението на рекламни кампании Ви позволява успешно да инвестирате толкова, колкото желаете.

Преди започване на всяка кампания ние ще работим с Вас за определянето на точните цели и дефиниране на бюджета на вашата кампания. Подбираме подходящите ключови думи, които имат потенциал да постигнат определените цели с оптимална инвестиция.

Преимуществото на Google рекламата е, че плащате само за ефективната реклама, тоест когато някой отвори реклама, за да посети сайта ви.

ИНСТАЛИРАНЕ И НАСТРОЙКА НА ДИНАМИЧНА РЕМАРКЕТИНГ РЕКЛАМА В GOOGLE

За да направим рекламните ви кампании в Google още по-успешни ще инсталираме и настроим Google Ads Remarketing Tag. С негова помоще ще събираме информацията за посетителите и тяхното потребителско поведение, което ще позволи на алгоритъма на Google да рекламира продуктите, които са разглеждали или техните подобни.

Дисплейната динамична ремаркетинг реклама в Google е една от най-успешните рекламни кампании, които всеки онлайн магазин трябва да притежава.

ВИДОВЕ GOOGLE РЕКЛАМА

Реклама с текстРекламни банериРеклама в приложенияРеклама с видеоРемаркетинг реклама
Рекламирайте в интернет пространството в резултатите на търсачките. Ефективен начин да предложите вашите продукти и услуги, когато хората търсят конкретни ключови думи.Изработваме рекламни банери и представяме вашите услуги и продукти в милиони приложения и уеб сайтове. С помощта на прецизни алгоритми рекламата ви се показва, само пред потенциални клиенти.Достигнете дори повече клиенти, чрез реклами в приложения. Ние ще изготвим всичко нужно за да сте успешни и в тази рекламна среда.Създаваме видео, което представя силните страни на продукта ви. Този вид реклама е подходяща за платформи а видео споделяне като Youtube. Не е нужно да имате опит в графичния дизайн.Инсталиране и настройка на Google Ads Remarketing Tag, за по-ефективна ремаркетинг реклама.

Предлагани Услуги

Завършени Проекти

Изпрати Запитване

    ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ ЗА РЕКЛАМА В GOOGLE ADS