Изработка на меню за ресторант

Предлагаме бърза и качествена изработка на меню за вашия ресторант, бар, пъб, пекарна, закусвалня, пицария или друго заведение за хранене и развлечение.

Услугата ни включва избор на подходящ дизайн и графично оформление на менюто. За да предоставим най-добрите резултати на нашите клиенти, екипът ни създава визия, която подхожда на тематиката и идеята на Вашия бизнес. Нашата работа преобразява скучните, тривиални, объркани и непривлекателни менюта, в подредени, атрактивни, представителни, стилни и печеливши решения за Вашия бизнес.

УСЛУГАТА НИ ``ДИЗАЙН НА МЕНЮ ЗА ЗАВЕДЕНИЕ`` ВКЛЮЧВА

Избор на подходяща визия за Вашето меню.

Професионална типография: Избор на подходящия шрифт, големина, цветове и стилове на текста.

Цялостна изработка на външния вид и оформление на менюто.

КАКВО СЕ ИЗИСКВА ОТ ВАС?

Да ни изпратите съдържанието на менюто (в текстов формат, по имейл).

Да ни предоставите снимки на продуктите, интериора на обекта или персонала (ако желаете да бъдат включени в менюто). Нашият екип може да използва готова стокова фотография за целите на дизайна, ако е необходимо и ако Вие желаете това.

СЪЗДАВАНЕ И РЕАЛИЗАЦИЯ НА МЕНЮТА В ХАРТИЕН ВАРИАНТ

Фирмата ни използва услугите на професионална печатница за принтиране, подвързване, изрязване, ламиниране и реализиране на физически носител на менюта, флаери, картички, визитки и други рекламни материали. Като наши клиенти, Вие може да се възползвате от преференциални цени за тези услуги, при поръчката им чрез нас и при конкретно запитване от Ваша страна. В запитването уточнете обема и вида на материала (приблизителен брой страници, размер на материала и тираж).

Предлагани Услуги

Завършени Проекти

Изпрати Запитване

    ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ ЗА ИЗРАБОТКА НА МЕНЮ ЗА РЕСТОРАНТ