Всекидневно милиони потребители прекарват часове във фейсбук и инстаграм, което прави тези платформи безспорно предпочитаните социални мрежи, както в България, така и по света. Потребители с различни интереси, локация, възраст, пол и социален статус с лекота комуникират, споделят мисли, снимки, истории и емоции. Това прави социалните мрежи най-привлекателното място за рекламиране. Социалните медии вече са наложени като ефективен метод за увеличаване на импресиите, посещенията и конверсиите, защото вече почти не се срещат хора, които нямат профил в поне една социална мрежа. Facebook и Instagram са платформи, в които потребителите прекарват най-много време и с правилната реклама пред такава широка аудитория имаме възможност успешно да представим  продуктите и услугите си.

Чрез Facebook и Instagram рекламите вие най-лесно можете да достигнете до конкретна аудитория, която се интересува от това, което предлагате.  Основната цел на рекламирането във Фейсбук и Instagram е да насочите потребителите на тези социални платформи към вашия сайт или магазин. По този начин създавате директен канал за комуникация с потенциални клиенти, популяризирате бранда си и ставате по-разпознаваеми.

Facebook и Instagram рекламите, които предлагаме винаги са с най-добрата визия, които акцентират преимуществата на вашия продукт. Нашите реклами са насочени към точните клиенти, които търсите – специално от даден регион/град, възрастова група, които имат конкретни интереси. Оптимизираме разходите ви за реклама като използваме познанието, което имате за вашият продукти или услуга и таргетираме хората, които го търсят.

РЕТАРГЕТИНГ РЕКЛАМА ВЪВ FACEBOOK И INSTAGRAM

Друга добра стратегия, която прилагаме успешно е инсталирането на Facebook Pixel на вашия сайт и настройването му. След това сайта ви ще създава аудитория от хората, които са го посетили, с доста подробна информация за поведението им и на база това ще рекламира правилните продукти пред тях в социалните мрежи. По този начин се създават едни от най-добре конвертируемите социални реклами.

Ние можем да ви помогнем с всичко необходимо за успешна рекламна кампания в социалните медии. Заедно поставяме целите на маркетинговата ви стратегия и управляваме кампаниите.

ЗАЩО ДА РЕКЛАМИРАТЕ В INSTAGRAM И FACEBOOK

Пълен контрол над маркетинговите кампании, избор на аудитория и бюджет

Отличен инструмент за онлайн реклама

Всекидневно достигане до широка аудитория

Изпращате креативно послание и се отличавате пред конкуренцията

ПРОФЕСИОНАЛНО СЪЗДАВАНЕ И УПРАВЛЕНИЕ НА СОЦИАЛНИ МРЕЖИ

Ще създадем FB/ Instagram страница за вашия бизнес и ще работим за увечличването на броя на вашите последвователи

Изработка на банери за Facebook и Instagram

Получвате канал за директна комуникация с вашите клиенти. Създайте успешен бранд и спечелете последователи и събирайте отзиви

Създаване и управление на публикации

Създаване на реклами

Управление на рекламни кампании

Инсталиране на Facebook Pixel за ретаргетиране на посетителите

Създаване на информация – бизнес данни

Модерна визия

Връзки с инфлуенсъри

Предлагани Услуги

Завършени Проекти

Изпрати Запитване

    ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ ЗА РЕКЛАМА ВЪВ FACEBOOK И INSTAGRAM