Общувайте успешно с клиентите си чрез имейл маркетинг! Инвестирайте в каналът с най-висока възвращаемост на инвестицията – имейл маркетинга. Въпреки, че е често подценяван и не толкова разпознат метод за реклама, имейл маркетинга позволява разпращането на множество персонализирани предложения, чрез серия от имейли с ниски разходи. По този начин достигате съществуващите си клиенти, но също и хората, които се интересуват от продукта Ви.

Успешният имейл маркетинг използва изпитани методи и софтуери за мейлинг, които позволяват автоматизацията на разпращането на  съобщенията. Работим заедно за да постигнем желаното от вас ниво на персонализация на имейлите и сложност на услугата. Така подобряваме крайните резултати, защото всеки наш клиент получава персонално внимание и конкретно предложение. Имаме решения за най-сложните сценарии за автоматизирани mailing листи, но и за стандартните решения, които ще подобрят директните продажби на сайта ви.

E-mail маркетинга гарантира продължителната ангажираност с вашите клиенти, показва експертизата и отдадеността Ви. Удобството и преимуществото на имейл маркетинга идва от това, че веднъж настроен, този маркетингов инструмент не се нуждае от допълнителни действия от ваша страна. Клиентите ви ще виждат най-актуалните промоции във вашия сайт, новостите, които предлагате и ще получават релевантна информация месеци напред. Поради тази причина доклад на McKinsey, посочва e-mail маркетинга като три пъти по-доходоносен от рекламата в социалните медии. Задръжте вниманието на клиентите върху себе си за дълъг период от време без допълнителни разходи.

Ние имаме експертизата да изработим ефективна стратегия за e-mail marketing, която ще напомня на клиентите Ви за вашето присъствие в правилния момент – когато клиентът е готов да направи покупка. Следим и анализираме постигнатите резултати, за да оптимизираме бъдещи кампании. За нас са важни показатели като брой нови абонати, отписвания, отворени имейли, ангажираност на потребителите и други, по които съдим за качеството на предлаганата услуга.

Видове Имейл Маркетинг Услуги

Newsletter

Е-mail sequence

Newsletter (имейл бюлетин) е най-често използваната услуга за e-mail marketing. Бързо достигате до настоящи и бъдещи клиенти винаги, когато имате нещо ново или интересно, което искате да споделите. Удобен и лесен канал за директна комуникация с клиенти, който доказано генерира нови продажби. Автоматизирана система за управление на абонатите (нови абонаменти и отписвания). Така сте сигурни, че доставяте качествена услуга и гарантирате, че клиентите ви няма да бъдат засипвани с нежелана маркетингова информация.

Опция за сегемнтиране на нюзлетъра. Това означва, че можете да изпращате различни съобщения и продукти на различни групи клиенти. Всеки ваш клиент може да персонализра предпочитанията си какви съобщения желае да получава. По този начин гарантирате релевантност, актуалност и ефективност на разпращаният нюзлетър.

Поддържайте интересът на вашите клиенти и покажете персонално отношение към изпълнението на всяка поръчка без да отделяте десетки часове. Това е  възможно благодарение на e-mail sequence или в буквален превод „поредица от имейли“. Когато клиент даде съгласието си да получава имейли от вас, имате възможността да комуникирате директно с него без да инвестирате допълнителни средства в реклама. Предлагаме два модела на работа при e-mail sequence:

1. Trigger-based – разпращане на имейл при действие на посетител на вашия сайт:

  • При определено поведение при посещение на сайта
  • При нов абонамент за вашият бюлетин
  • При оставяне на продукти в кошницата без завършване на покупка
  • При сваляне на съдържание
  • При покупка и изпълнение на поръчката

2. Time-based e-mail sequence – поредица от имейли на предварително зададен интервал от време

  • След определен период при направена поръчка (с цел установяване на удовлетворението на клиента от предложената услуга)
  • На годишнина от абонамент или регистрация с опция за отстъпки