Изработка на меню за ресторант

Предлагаме бърза и качествена изработка на меню за вашия ресторант, бар, пъб, пекарна, закусвалня, пицария или друго заведение за хранене и развлечение.

Услугата ни включва избор на подходящ дизайн и графично оформление на менюто. За да предоставим най-добрите резултати на нашите клиенти, екипът ни създава визия, която подхожда на тематиката и идеята на Вашия бизнес. Нашата работа преобразява скучните, тривиални, объркани и непривлекателни менюта, в подредени, атрактивни, представителни, стилни и печеливши решения за Вашия бизнес.

Услугата ни „дизайн на меню за заведение“ включва:

  • Избор на подходяща визия за Вашето меню.
  • Професионална типография: Избор на подходящия шрифт, големина, цветове и стилове на текста.
  • Цялостна изработка на външния вид и оформление на менюто.

Какво се изисква от Вас?

  • Да ни изпратите съдържанието на менюто (в текстов формат, по имейл).
  • Да ни предоставите снимки на продуктите, интериора на обекта или персонала (ако желаете да бъдат включени в менюто). Нашият екип може да използва готова стокова фотография за целите на дизайна, ако е необходимо и ако Вие желаете това.

Създаване и реализация на менюта в хартиен вариант

Фирмата ни използва услугите на професионална печатница за принтиране, подвързване, изрязване, ламиниране и реализиране на физически носител на менюта, флаери, картички, визитки и други рекламни материали. Като наши клиенти, Вие може да се възползвате от преференциални цени за тези услуги, при поръчката им чрез нас и при конкретно запитване от Ваша страна. В запитването уточнете обема и вида на материала (приблизителен брой страници, размер на материала и тираж).