Изготвяне на PowerPoint Презентация

Сдобийте се с готова презентация на Powerpoint, без да си губите времето! Нашият екип от специалисти ще създаде професионална powerpoint презентация, с която да впечатлите вашия работодател, професор, вашите студенти или друга целева аудитория. Ние изготвяме анимирани, образователни, маркетингови или бизнес презентации, които изглеждат страхотно и пленяват вниманието на публиката от първия слайд.

Презентацията се изготвя 48 часа след поръчка на сайта и предоставяне на нужните детайли за проекта (или до 24 часа за спешни поръчки). Услугата се предлага в два варианта:

Изготвяне на презентация с готова информация

Нашата услуга „изготвяне на презентация с готова информация“ включва визуално оформление и дизайн на powerpoint презентация с до 10 броя слайдове (страници). Ние създаваме подходяща визия и стил за Вашата презентация, като се съобразяваме със съдържанието, което ни предоставяте и целите на заданието. След това разпределяме предоставената от клиента информация върху слайдовете по красив и ясен начин.

Какво Ви предлагаме с тази услуга?

  • Атрактивно и лесно разбираемо представяне на Вашата идея или проект.
  • Бързо и професионално изпълнение на поръчката Ви.

Какво се изисква от Вас?

  • Да ни изпратите готово съдържание (текст/ снимки) за Вашата презентация.
  • Да ни запознаете с целта на презентацията – представяне на бизнес идея, учебен проект, работно задание или друго.

Създаване на презентация „от А до Я“

С услугата „Създаване на презентация от А до Я“ Ви предлагаме цялостно разработване на проекта, като се нуждаем единствено от заглавие/тема на презентацията. Нашата работа ще е да проучим темата за презентация, да съберем релевантни данни и подходяща информация и да оформим крайния, завършен вид на презентацията.

Какво Ви предлагаме с тази услуга?

  • Уникална презентация, създадена специално за Вас. След като я направим специално за Вас, ще имате готова презентация за сваляне, с която ще разполагате единствено Вие. Може да я качите на сайта си, да я представите пред клиенти или дори да я препродадете – тя е само и изцяло Ваша!
  • Разработката може да включва до 20 броя слайдове.
  • Отличен избор на фокусна информация (акценти) за вашите слайдове.
  • Професионални резултати.