Общувайте успешно с клиентите си чрез имейл маркетинг! Инвестирайте в каналът с най-висока възвращаемост на инвестицията – имейл маркетинга. Въпреки, че е често подценяван и не толкова разпознат метод за реклама, имейл маркетинга позволява разпращането на множество персонализирани предложения, чрез серия от имейли с ниски разходи. По този начин достигате съществуващите си клиенти, но също и хората, които се интересуват от продукта Ви.

Успешният имейл маркетинг използва изпитани методи и софтуери за мейлинг, които позволяват автоматизацията на разпращането на  съобщенията. Работим заедно за да постигнем желаното от вас ниво на персонализация на имейлите и сложност на услугата. Така подобряваме крайните резултати, защото всеки наш клиент получава персонално внимание и конкретно предложение. Имаме решения за най-сложните сценарии за автоматизирани mailing листи, но и за стандартните решения, които ще подобрят директните продажби на сайта ви.

E-mail маркетинга гарантира продължителната ангажираност с вашите клиенти, показва експертизата и отдадеността Ви. Удобството и преимуществото на имейл маркетинга идва от това, че веднъж настроен, този маркетингов инструмент не се нуждае от допълнителни действия от ваша страна. Клиентите ви ще виждат най-актуалните промоции във вашия сайт, новостите, които предлагате и ще получават релевантна информация месеци напред. Поради тази причина доклад на McKinsey, посочва e-mail маркетинга като три пъти по-доходоносен от рекламата в социалните медии. Задръжте вниманието на клиентите върху себе си за дълъг период от време без допълнителни разходи.

Ние имаме експертизата да изработим ефективна стратегия за e-mail marketing, която ще напомня на клиентите Ви за вашето присъствие в правилния момент – когато клиентът е готов да направи покупка. Следим и анализираме постигнатите резултати, за да оптимизираме бъдещи кампании. За нас са важни показатели като брой нови абонати, отписвания, отворени имейли, ангажираност на потребителите и други, по които съдим за качеството на предлаганата услуга.

ВИДОВЕ ИМЕЙЛ МАРКЕТИНГ УСЛУГИ

NEWSLETTER

Newsletter (имейл бюлетин) е най-често използваната услуга за e-mail marketing. Бързо достигате до настоящи и бъдещи клиенти винаги, когато имате нещо ново или интересно, което искате да споделите. Удобен и лесен канал за директна комуникация с клиенти, който доказано генерира нови продажби. Автоматизирана система за управление на абонатите (нови абонаменти и отписвания). Така сте сигурни, че доставяте качествена услуга и гарантирате, че клиентите ви няма да бъдат засипвани с нежелана маркетингова информация.

Опция за сегемнтиране на нюзлетъра. Това означва, че можете да изпращате различни съобщения и продукти на различни групи клиенти. Всеки ваш клиент може да персонализра предпочитанията си какви съобщения желае да получава. По този начин гарантирате релевантност, актуалност и ефективност на разпращаният нюзлетър.

E-MAIL SEQENCE

Поддържайте интересът на вашите клиенти и покажете персонално отношение към изпълнението на всяка поръчка без да отделяте десетки часове. Това е  възможно благодарение на e-mail sequence или в буквален превод „поредица от имейли“. Когато клиент даде съгласието си да получава имейли от вас, имате възможността да комуникирате директно с него без да инвестирате допълнителни средства в реклама. Предлагаме два модела на работа при e-mail sequence:

TRIGGER-BASED – разпращане на имейл при действие на посетител на вашия сайт:

При определено поведение при посещение на сайта

При нов абонамент за вашият бюлетин

При оставяне на продукти в кошницата без завършване на покупка

При сваляне на съдържание

При покупка и изпълнение на поръчката

TIME BASED – поредица от имейли на предварително зададен интервал от време

След определен период при направена поръчка (с цел установяване на удовлетворението на клиента от предложената услуга)

На годишнина от абонамент или регистрация с опция за отстъпки

Предлагани Услуги

Завършени Проекти

Изпрати Запитване

    ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ ЗА ИМЕЙЛ МАРКЕТИНГ